Feedback

Display Stenda

CEO është e vetmja kompani në Kosovë e anëtarësuar me të drejta të plota në Asociacionin Botëror të Industrisë së Panaireve (UFI.org).

Përveç organizimit të panaireve tona, ne ofrojmë në dispozicion edhe stenda të sistemit Octanorm (prodhim gjerman me licencë- të vetmit në Kosovë) si dhe shërbime dhe elemente tjera për aktivitete promocionale.

Stenda me qira dhe shërbime tjera:

* Ofrimi i stendave me qira me elemente përcjellëse,

* Ndërtimi dhe demontimi i tyre, transporti,

* Projektimi dhe dizajnimi sipas kërkesës së klientit,

* Realizimi në praktikë sipas projektit - të aprovuar nga vetë klienti,

* Shërbime tjera sipas porosisë.

Per me shume na vizitoni ne kompanine tone moter ne : www.messe-display.eu

PARTNERET

 • EO
 • Bota Sot
 • Arkiva News
 • Hotel Gracanica
 • mint
 • pixie
 • zeri
 • travel Magazine
 • maschinerypark
 • IGEME
 • PLACIDWAY
 • HCA
 • HKCR
 • BIZNESETAL
 • OEDSH
 • Messe Display