Feedback

Panairi MEDIKOS - edicioni i 9-të

Pallati i Rinisë, Prishtinë //

20/10/2016 - 22/10/2016

Titulli:

Përshkrimi:
Data:

Vendi:

Panairi organizohet:

Hapësira ekspozuese:

MEDIKOS - Edicioni i 9-të 

Panairi i Mjekësisë, Stomatologjisë dhe Farmaceutikës
20 – 22 tetor 2016

Prishtinë (Pallati i Rinisë)

Çdo dy vite

4000m²

 Organizatorët

Congress & Event Organization

Tel :    +381 38 516 013  
Fax :   +381 38 516 012

e-mail: info@ceokos.com
web:    www.ceokos.com
Adresa: rr. Emrush Miftari nr.12 – Velani
10000 Prishtinë, Kosovë

Regjistrohu online për e-tiketën

Programi Ekspozues:

Fizioterapi, ortopedi, pajisje diagnostifikuese, teknologji dhe pajisje laboratorike, teknologji rentgenologjike, pajisje elektro-mjekësore, pajisje për emergjencë, teknologji laserike, stomatologji - pajisje dhe teknologji dentare, ortodonci, protetikë, produkte farmaceutike, inventar për spitale dhe klinika, artikuj shpenzues medicinal, garderobë dhe rekuizita mjekësore, shoqata dhe asociacione mjekësore, institucione edukative shëndetësore, qendra rehabilituese dhe turizëm mjekësor, ministri, etj.

Statistika nga edicionet e kaluara:

Numri i ekspozuesve:​  

2010   2012     2014

64         61         35

Numri i vizitorëve – Medikos 2014:

1,700


Institucionet dhe organizatat mbështetëse:

Ministria e Shëndetësisë,

Qendra Klinike Universitare,

Asociacione të profesionistëve shëndetësor,

Oda Ekonomike e Diasporës Shqiptare

Pse të ekspozohet në panairin Medikos?

Pjesëmarrës: aktorët kryesorë nga fusha e mjekësisë dhe farmaceutikës nga Kosova dhe rajoni;

Marketing dhe shitje direkte para mijëra vizitorëve;

Promovim në katalogun e panairit (i cili u shpërndahet falas vizitorëve);

Promovim direkt para mediave elektronike dhe të shkruara.

Aktivitete paralele gjatë panairit:

Konferencë për shtyp

Seminare dhe konferenca tematike nga asociacionet profesioniste të mjekëve dhe farmacistëve

Takime biznesi në mes të ekspozuesve dhe kompanive tjera

Prezantime indviduale nga palët e interesuara

Ndarja e mirënjohjeve dhe çertifikatave për ekzpozuesit

Planimetria e panairit:

Çështjet doganore për mallërat ekspozuese:

Planimetria e Panairit

Shkarko formën për çështje doganore

Agjenda e panairit

Data                                                    Koha

Vendosja e ekspozuesve

18 - 19 tetor 2016                           08:00 - 20:00

Hapja zyrtare

20 tetor 2016                                      12:00

Koha e ekspozitës

20 tetor 2016                                 12:00 - 18:00

21 tetor 2016                                 10:00 - 18:00

22 tetor  2016                                 10:00 - 18:00

Tërheqja e kompanive

22 tetor 2016                                 pas ores 18:00

23 tetor 2016                                  16:00

Arritja në Prishtinë me veturë:

Fluturimi për në Prishtinë:

 www.airportpristina.com

Arritja në Panair:


Pasi të arrini në panair ju lutemi që të vizitoni stendën informative në hapësirat e panairit që t’i merrni ID kartelat si ekspozues, ku stafi jonë do të ju shoqëroj deri te stenda juaj. Për më shumë informata ju lutëm kontaktoni zyret tona.

 
Akomodimi:

Shkarko listën e hoteleve

Hostese gjatë panairit:

Na kontaktoni në e-mail info@ceokos.com

Informata mbi Prishtinën:

http://www.inyourpocket.com/kosovo/pristina

http://www.kosovoguide.com

http://www.kahmeshku.com

 


PARTNERET

 • EO
 • Bota Sot
 • Arkiva News
 • Hotel Gracanica
 • mint
 • pixie
 • zeri
 • travel Magazine
 • maschinerypark
 • IGEME
 • PLACIDWAY
 • HCA
 • HKCR
 • BIZNESETAL
 • OEDSH
 • Messe Display