Feedback

Panairi i Turizmit & Sportit - edicioni i 14-të

Pallati i Rinisë, Prishtinë, Kosovë //

20/04/2017 - 21/04/2017

Panairi i Turizmit dhe Sportit
Edicioni i 14-të

Qëllimi kryesor i këtij panairi është të kontribuoj në fushën e turizmit dhe sportit me objektiva konkrete, si:

- Promovimi i turizmit shqiptar: pasuritë natyrore dhe kulturore në Kosovë dhe Shqipëri si dhe promovimi i turizmit në rajon dhe më gjerë;
- Pikëtakim i agjensioneve/hoteleve te njohura turistike me turistë/mysafirë potencial, ku përveç marrjes së informacionit, kanë mundesi edhe të përzgjedhjes nga larmishmëria e ofertave speciale enkas për panair
- Ngritja e vetëdijes dhe promovimi i sportit vendor, shëndetit dhe fitnesit.

Duke ditur ndikimin e rritjes së aktivitetit të turizmit në zhvillimin ekonomik të një vendi përmes: të ardhurave, shitjes, rritjes së punësimit, të hyrat nga taksat, ruajtjes së vlerave dhe trashëgimisë kulturore, CEO vazhdon për të katërmbëdhjetën herë me rradhë të mbledh të gjithë akterët kryesorë të kësaj fushe. 

Regjistrohu online 

Vendi

Pallati i Rinisë dhe Sporteve - Prishtinë, Kosovë

Data

20 – 21 prill 2017

Organizator

Congress & Event Organization

Tel: +381 38 516 013 
Fax: +381 38 516 012
e-mail: info@ceokos.com
web:    www.ceokos.com
Addresa: rr. Emrush Miftari nr.12 – Velani

10 000 Prishtinë, Kosovë

Bashkë-organizator

Tel: +49(0)621 76225959

Fax: +49(0)621 76225933

e-mail: info@xhafa-expo.eu,

web:    www.xhafa-expo.eu

Address: Augustaanlage 57, 68165 Mannheim,Gjermani

Organizimi i ngjarjes

Një herë në vit

Organizimi i ngjarjes së parë

2004

Programi Ekspozues


Zyre për informacione turistike, agjenci turistike, asociacione turistike vendore & ndërkombëtare, ministri, komuna, organizatore udhëtimesh, hotele, gastronomi,restorane, komplekse turistike, distributorë dhe prodhues të skive dhe pajisjeve për skijim, pajisje sportive, pajisje për sporte në natyrë (sporte alpine, ngjitje, hiking), turizëm malor dhe turizëm rural, turizëm mjekësor, avio-kompani, agjenci për ofrimin e veturave me qera, IT dhe shërbime softuerike për aranzhimin e udhëtimeve, institucione kulturore, qendra rekreative dhe pajisje, fitness, botues të guidave turistike, artizanate, bllogera, etj.

Grupi target i vizitorëve

Tour operators, udhëheqës të hoteleve, restoraneve, qendra tregtare, qytetarët etj. 

Statistikat nga edicionet e kaluara

Numri i ekspozuesve:            

2013     2014    2015    2016

59          61        51         58        

Numri i vizitorëve – 2016

 26,504

Rezyme dhe foto galeri

Video - Dokumentar

 Rezyme 2016

 Video 2016

Pse të ekspozohet në Panair?


- Pjesëmarrës akterët kryesorë të fushës së Turizmit dhe Udhëtimeve nga Kosova dhe rajoni

- Gjetjen e partnerëve bashkëpunues dhe zgjerimin e rrjetit

- Takime ballë-për-ballë me klientin

- Mundësinë e B2B, B2C, B2G takimeve

- Informimin me trendet e fundit

- Konsulencë për paraqitje sa më profesionale në panair, etj.

- Shitje direkte

- Promovim në Katalogun e Panairit (i cili shpërndahet falas për vizitorët)

- Promovim direkt pranë të gjitha mediave

Aktivitetet paralele gjatë Panairit

- Konferencë për shtyp

- Seminare dhe konferenca me pjesëmarrës nga ekspertët e fushave

- B2B, B2C, dhe mundesinë e B2G takimeve

- Prezantime individuale nga palët me interes

- Lojëra të ndryshme atraktive

- Aktivitete Promovuese

- Ndarja e çertifikatave për ekspozues

Agjenda e Panairit

Data                                                    Koha

Vendosja e ekspozuesve

19 prill 2017                                      08:00-20:00 

Hapja zyrtare

20 prill 2017                                      10:00 

Koha e ekspozitës

20 prill 2017                                      10:00-18:00 

21 prill 2017                                      10:00-17:00 

Periudha e tërheqjes së ekspozuesve

21 prill 2017                                      17:00-20:00

Planimetria e panairit:

Çështjet doganore për produktet
e ekspozuesve

Planimetria e Panairit

Shkarko formën për çështjet doganore

Arritja në Prishtinë me automjet

Fluturimi për në Prishtinë

 www.airportpristina.com

Arritja në sallën e Panairit

Pasi të arrini në panair, ju lutem vizitoni stendën informative në hapësirat e panairit, ku do të merrni ID kartelat si ekspozues, pastaj do të shoqëroheni nga stafi ynë për tek stenda juaj.
Për më shumë informata ndjehuni të lirshëm të na kontaktoni në info@ceokos.com.

 Akomodimi 

Akomodimi

Shkarkoni listën e hoteleve

Hostese gjatë Panairit

Ju lutem kontaktoni me e-mail në info@ceokos.com

Informata mbi Prishtinën

http://www.inyourpocket.com/kosovo/pristina

http://www.kosovoguide.com

http://www.kahmeshku.com

Institucionet dhe organizatat
mbështetëse të ngjarjes

- Ministria e Tregtisë dhe Industrisë/Departamenti i Turizmit

- Komunat

- Asociacionet Turistike nga Kosova dhe Rajoni

- Oda Ekonomike e Diasporës Shqiptare

   


PARTNERET

 • EO
 • Bota Sot
 • Arkiva News
 • Hotel Gracanica
 • mint
 • pixie
 • zeri
 • travel Magazine
 • maschinerypark
 • IGEME
 • PLACIDWAY
 • HCA
 • HKCR
 • BIZNESETAL
 • OEDSH
 • Messe Display