Na kontaktoni

Organizator i Panairit

CEO shpk Congress & Event Organization

Adresa

Rr. Emrush Miftari, Nr. 12, Lagjja Velania 10000 Prishtinë, Kosovë

Na telefononi

T: +383 (0) 38 516 013 F: +383 (0) 38 516 012

M:

Web

www.ceokos.com

Na Shkruani

Orari i panairit për vizitorë

 • HAPJA ZYRTARE E PANAIRIT DHE VENDI
 • 17 Tetor 2018 10:00
 • Pallati i Rinisë Rr. Luan Haradinaj pn, 10000, Prishtinë
 • DATA E HAPJES SË PANAIRIT
 • 17 Tetor 2018
 • 18 Tetor 2018
 • 19 Tetor 2018
 • KOHA E HAPJES SË PANAIRIT
 • E mërkurë 10:00 - 18:00
 • E enjte 10:00 - 18:00
 • E premte 10:00 - 18:00

Orari i panairit për ekspozues

 • VENDOSJA E EKSPOZUESVE
 • 16 - 17 Tetor 08:00 - 20:00
 • Pallati i Rinisë, Rr. Luan Haradinaj pn, 10000 Prishtinë
 • Hapja zyrtare dhe koha e hapjes së panairit
 • 17 tetor 2018 nga ora 10:00
 • 17 tetor 10:00 - 18:00
 • 18 tetor 10:00 - 18:00
 • 19 tetor 10:00 - 18:00
 • Tërheqja e ekspozuesve
 • 19 tetor 2018 pas orës 18:30
 • 20 tetor 2018 08:00 - 20:00