Pse të ekspozohet në panairin e Medikosit?

Biznese ndërkombëtare

PRODUKTE MJEKSORE

Takime B2B & B2C

Panairi i Medikos-it ju ofron një mundësi me nje kosto jashtëzakonisht efektive për të promovuar dhe zgjëruar rrjetin e biznesit tjuaj në tregun e Kosovës. Duke u bërë pjesë e MEDIKOS-it pervec promovimit të kompanisë suaj, ju do informoheni për risitë e konkurrencës, do takoheni direkt me distributorë të mundshëm, e gjithashtu edhe me klientin e fundit.

Krijimi i një partneriteti afatgjatë me biznese dhe institucione vendore e ndërkombëtar. Marketing dhe shitje direkte para mijëra vizitorëve/blerësve potencial B2C dhe mundësi takimesh B2B dhe B2G Promovimi i produkteve/shërbimeve tuaja në regjionin e Ballkanit Promovim përmes mediave si dhe përmes katalogut, i cili shpërndahet falas Mundësi rekrutimi të agjentëve dhe distributorëve Këmbim i praktikave e performancave dhe skanim tregu Ngjarje te ndryshme informative dhe profesionale si: seminare, punëtori e konferenca nga ekspertë shkencor dhe profesionistë të fushës së mjekësisë.

Medikos është shumë i rekomanduar për të gjitha kompanitë që veprojnë dhe ato që duan të shtrihen në industrinë e mjekësisë. Ekspozimi i kompanive të ndryshme me një gamë të gjerë të produkteve të mjekësore në këtë Panair, përveqese do ti ofroj vizitorëve dhe blerësve të interesuar llojllojshmëri të produkteve, do ju ofroj edhe risitë e fundit në fushën e mjekësisë.

Krijimi i traditës disa vjeçare si ekspozues në panairin e mjeksisë Medikos, të qenurit ҫdo herë përballë konkurencës dhe njëkohësisht afer klientit, e bënë atë të veҫant dhe të besueshëm.

Si të jeni ekspozues në panairin Medikos?

Për të qenë Ekspozues në panairin Medikos ju lutem na kontaktoni

Na kontaktoni

Platforma B2B

Për të qenë pjese e platformës B2B për 365 ditë ju lutem shënoni të dhënat

Edicioni i kaluar 2016 i Panairit Medikos

Statistika nga ediconet e kaluara

18

Countries

58

Number of Exhibitors

5460

Visitors

Mbështetje Institucionale

Lista e ekspozuesve te edicioneve te kaluara

 • OLYMPUSSlloveni
 • SALVUSBritani e Madhe & Kroaci
 • SIEMENS-MEDICAGjermani
 • ALIANZGjermani
 • 3MSHBA
 • EL DENTALKosovë
 • LEO DENTALKosovë / Gjermani
 • MINISTRY OF HEALTHKosovë
 • CTK BIOTECHSHBA
 • VER-MED-TECHGjermani
 • AGANI REPRESENTATIVE OF 8 COMPANIES:Kosovë
 • AGFABelgjikë
 • GSK-
 • MAST-
 • KAWE-GERMANYGjermani
 • PFIZERSHBA
 • ROCHEGjermani
 • THERMO ELECTRON CORPORATIONSHBA
 • ORGANON-
 • ISKRA MEDICALSlloveni
 • JONA MEDKosovë - Slloveni
 • FARMKOSKosovë
 • ORS GmbhGjermani
 • Kryqi i KUQKosovë
 • GimiKosovë
 • EVROTIM reprezentative of: STERICLIN,-
 • GETINGE-
 • MAQUET-
 • BROWNE-
 • LEISEGANGKosovë
 • MAICAKosovë
 • IWF CLINIC CENTERKosovë
 • Friends MedicalKosovë
 • MedicamentaShqipëri
 • ALOKAKosovë
 • QKUKosovë
 • EramedKosovë, Slloveni, Gjermani
 • MedilabKosovë
 • Schutz DentalGjermani
 • Aqua DentKosovë
 • Medical Group BosnialijekBosnje & Hercegovinë
 • LYSI-Liza Trade repr.Islanda
 • SwiscodentZvicër - Kosovë
 • Nid-medical-EgyptEgjipt
 • Bi-MEKMaqedoni
 • PapapostolouGreqi
 • Fakulteti i Mjekësisë ne PrishtinëKosovë
 • Fakulteti i Farmacisë në PrishtinëKosovë
 • Spitali LindjaKosovë
 • Euromed ClinicKosovë
 • Rezonanca ClinicKosovë
 • Bag HealthcareZvicër
 • BahceciKosovë
 • IasonAustri
 • Mjeku.netKosovë
 • NeuromedicaMaqedoni
 • Trade ContactsIndi
 • AGAOGLU TIBBI SAGLIK TEKSTIL SAN.TIC.A.S.Turqi
 • Gözde Atak / Güven HospitalTurqi
 • TEMSAR ÖZEL SAĞLIK HİZM. A.Ş. (LIV HOSPITAL)Turqi
 • İNTERNATİONAL MEDİCİNE HOSPİTALKosovë
 • Memorial Healthcare Investments Inc.Turqi
 • PAKTEN HEALTH CARE PRODUCTSTurqi

më shumë...

Orari i panairit për ekspozues

 • Vendosja e ekspozuesve dhe vendi
 • 16 - 17 Tetor 2018 08:00 - 20:00
 • Rr. Luan Haradinaj pn, 10000 Prishtinë
 • Hapja Zyrtare dhe Koha e hapjes së Panairit
 • 17 tetor 2018 nga ora 10:00
 • 17 tetor 10:00 - 18:00
 • 18 tetor 10:00 - 18:00
 • 19 tetor 10:00 - 18:00
 • Tërheqja e Ekspozuesve
 • 19 tetor 2018 pas orës 18:30
 • 20 tetor 2018 08:00 - 20:00