Pse ta vizitoni panairin Medikos?

 • CEO si kompani e anëtare dhe e çertifikuar nga organziata botërore e panaireve UFI me seli në Paris, vazhdon të sjellë këtë ngjarje të rëndësishme, me qëllim të zhvillimit të kësaj fushe duke mbledhur akterët kryesore të saj në një vend.

Congress & Event Organization (CEO) këtë vit shënon organizimin e përvjetorit të 10-të, në fushat e mjekësisë, farmacisë dhe kujdesit shëndetësor - MEDIKOS 2018.

Medikos është një ngjarje e madhe vendtakuese për rritjen e bashkëpunimeve mes kompanive të niveleve të ndryshme, ku për qëllim kryesor ka që të kontribuoj në fushën e mjekësisë me objektiva konkrete.

Ky panair mbetet platforma kryesore e rritjes së biznesit, pozicionimit të brendit tuaj në industri, takimit me klientë dhe partner të rinj, informimit mbi trendet e fundit, si dhe të bërit biznes.

Ju si vizitorë që do të njoftoheni dhe përfitoni direkt nga ofertat promocionale dhe aktivitetet e ndryshme që organizohen paralelisht me panairin.

Ne do t'ju informojmë për të gjitha panairet e ardhshme që do të organizojmë, njëkohesishtë ju ftojmë të na kontaktoni për çdo gjë që ju nevojitet në krijimin e lidhjeve dhe kontakteve të reja me bizneset që juve ju interesojnë.

Medikos është një ngjarje e madhe vendtakuese për rritjen e bashkëpunimeve mes kompanive të niveleve të ndryshme, ku për qëllim kryesor ka që të kontribuoj në fushën e mjekësisë me objektiva konkrete. Nëse jeni profesionit apo edhe vetëm vizitorë dhe kurreshtarë të përcjellni nga afër këtë event, ne ju ftojmë të bëheni pjesë e tij sepse do ketë shumë cka për tu parë.

Resgjistrohu Online

Për ti marrë çdo herë informatat më të reja rreth PANAIRIT MEDIKOS ju lusim që të regjistroheni si vizitorë.

Akomodimi

Orari i panairit për vizitorë

 • Hapja zyrtare e panairit dhe vendi
 • 17 Tetor 10:00
 • Pallati i Rinisë Rr. Luan Haradinaj pn, 10000, Prishtinë
 • Data e hapjes së panairit
 • 17 tetor 2018
 • 18 tetor 2018
 • 19 tetor 2018
 • Koha e hapjes së panairit
 • E mërkure 10:00 - 18:00
 • E enjte 10:00 - 18:00
 • E premte 10:00 - 18:00