Feedback

Shërbimet

Kontakti personal është një ndër format pothuajse të vetme të komunikimit dhe marketingut ku arrinë efektin më të madhë dhe më bindës së çdo formë tjetër. 

CEO organizon  konferenca, seminare dhe work-shope. Me përvojën dhe eksperiencën  tonë shumë vjeçare ne ju ndihmojmë në fillimin, planifikimin dhe zhvillimin e ngjarjes suaj. Suksesi dhe vlera  e ngjarjes suaj është një përgjegjësi e jona.

Në bazë të kërkesës dhe dëshirës suaj, ne mund t’ju përfaqësojmë në organizimin e ngjarjeve të posaçme dhe individuale duke e prezantuar  kompaninë  tuaj në formën më të mirë të mundshme.

CEO -  ofron këto shërbime të mëposhtme për organizim të evente:

Përveç shërbimeve teknike duke përfshirë këtu edhe sigurimin e audiencës, ne ofrojmë dhe konceptin për zhvillimin e ngjarjes suaj.

 • Rezervime të sallave për seminare
   
 • Shërbime PR
   
 • Shërbime Marketingu
   
 • Sisteme zërimi me numër të pakufizuar mikrofonash
   
 • Pajisje për përkthim simultant,  pa tela deri 300 persona
   
 • Telefon dhe Internet
   
 • Shërbime dizajni
   
 • Përkthyes në të gjitha gjuhët.
   
 • Përgatitja e materialeve për konferenca si: përkthim, shtyp, lidhje, kopjim etj.
   
 • Përgatitja e bexhave, ID-ve
   
 • Hostese.
   
 • Shërbime  Catering
   
 • Aranzhim të vizitave apo takimeve në kompani apo institucione
   
 • Sigurimi i transportit (Aeroport-Hotel-Aeroport)
   
 • Rezervim-akomodimit në kryeqytet dhe qytete tjera.

PARTNERET

 • EO
 • Bota Sot
 • Arkiva News
 • Hotel Gracanica
 • mint
 • pixie
 • zeri
 • travel Magazine
 • maschinerypark
 • IGEME
 • PLACIDWAY
 • HCA
 • HKCR
 • BIZNESETAL
 • OEDSH
 • Messe Display