Porta e Ballkanit – B2B për 365 ditë!

NDËRTIM
ENERGJI
MAKINERI
MBROJTJE DHE SIGURI

Edicioni 20-të

21 - 22 Tetor 2021

Emerald Convention Center
Prishtinë, Kosovë

Panairi Ndërkombëtar EXPOKOS është panair i certifikuar nga Asociacioni Botëror i Industrisë së Panaireve - UFI me seli në Francë

Me mbi 16.000 pjesëmarrës deri më tani, EKSPOKOS-i si panair është bërë vendtakim i rëndësishëm për Ballkanin. Bizneset e vendosura në Ballkan dhe ata që synojnë tregun e Ballkanit tani po takohen në EXPOKOS.

"EXPOKOS" si një ngjarje e veçantë është e pasuruar me aktivitete të shumta. Takimet B2B në edicionet e kaluara në panairin EXPOKOS u vlerësuan si më efektive dhe do të vazhdojnë të jenë pjesë përbërëse e panairit edhe ne këtë edicion.

Me një numër të madh të pavijoneve ndërkombëtare dhe ngjarjesh, i frekuentuar nga vizitorë profesionist dhe sipërmarrës, EXPOKOS është destinacioni juaj ideal për tu bashkuar me klientë potencial nga fushat e NDËRTIMIT, ENERGJISË, MAKINERISË DHE MBROJTJES E SIGURISË nga vendi dhe rajoni.

EXPOKOS është vend i duhur për zbulimin e risive të ndryshme teknologjike, gjithashtu një vend që ndez entuziazmin për gjeneratat e ardhshme të profesionistëve të këtyre fushave.

Përgjatë 18 viteve nga përvoja e EXPOKOSIT, ne jemi specializuar në trajtimin individual të ekspozuesve tanë duke filluar nga qasja në treg, zhvillimi i mëtutjeshëm e deri tek mundësitë për eksport jashtë vendit.

Edicioni i kaluar i Panairit Expokos 2019

Statistika nga ediconet e kaluara

25

Countries

250

Number of Exhibitors

16800

Visitors

CEO-Congress and Event Organization është kompani e specializuar në Menaxhim të Eventeve si: panaire, konferenca, kongrese, seminare, kampanja marketingu etj, kompania vepron në Kosovë dhe Gjermani.