Për të gjithë rajonin

Panairi i Turizmit dhe Sportit

Edicioni 20-të

16-17 Prill 2024

Prishtinë, Kosovë
logos

Panairi ndërkombëtar i Turizmit dhe Sportit është event promocional dhe komercial për sektorin e turizmit dhe sportit. Ky edicion shpalos një gamë të gjerë të destinacioneve dhe atraksioneve turistike, sportive dhe ofertave të ndryshme nga një numër i madh i agjencioneve turistike, bizneseve, institucioneve tjera nga vendi, rajoni dhe me gjerë.

Panairi i Turizmit dhe Sportit, është vend i përsosur për krijimin e rrjeteve me profesionistë nga industria e turizmit dhe sportit në Ballkan, duke u bërë vendtakimi kryesor për bashkëpunime potenciale afariste për të gjitha palët me interes, si dhe është bërë një platformë unike ku bëhet promovimi zyrtar i ofertave turistike dhe sportive për vizitorët nga Kosova dhe rajoni.

Edicioni i kaluar i Panairit të Turizmit dhe Sportit 2023

Statistika nga ediconet e kaluara

5

Shtete

62

Numri i ekspozuesëve

13010

Vizitorë