Na kontaktoni

Organizator i Panairit

CEO shpk Congress & Event Organization

Adresa

Rr. Emrush Miftari, Nr. 12, Lagjja Velania 10000 Prishtinë, Kosovë

Na telefononi

T: +381 (0) 38 516 013 F: +381 (0) 38 516 012

M: +377 44 177 832 +377 44 208 446

Email

info@ceokos.com

Web

www.ceokos.com

Na Shkruani

Orari i panairit për vizitorë

 • HAPJA ZYRTARE E PANAIRIT DHE VENDI
 • 19 Prill 2018 Ora: 10:00
 • Salla 1 Tetori, Prishtinë-Kosovë
 • DATA E HAPJES SË PANAIRIT
 • 19 Prill 2018
 • 20 Prill 2018
 • KOHA E HAPJES SË PANAIRIT
 • E enjte 10:00 - 18:00
 • E premte 10:00 - 18:00

Orari i panairit për ekspozues

 • VENDOSJA E EKSPOZUESVE
 • 17 - 18 Prill 2018 08:00 - 20:00
 • Salla 1 Tetori, Prishtinë-Kosovë
 • HAPJA ZYRTARE DHE KOHA E PANAIRIT
 • 19 Prill 2018 Ora 10:00
 • 19 Prill 10:00 - 18:00
 • 20 Prill 10:00 - 18:00
 • TËRHEQJA E EKPOZUESVE
 • 20 Prill 2018 Pas orës 18:00
 • 21 Prill 2018 08:00 - 20:00