Na kontaktoni

Organizator i Panairit

CEO shpk Congress & Event Organization

Adresa

Rr. Emrush Miftari, Nr. 12, Lagjja Velania 10000 Prishtinë, Kosovë

Na telefononi

T: +381 (0) 38 516 013 F: +381 (0) 38 516 012

M: +377 44 177 832 +377 44 208 446

Email

info@ceokos.com

Web

www.ceokos.com

Na Shkruani

Orari i panairit për vizitorë

 • HAPJA ZYRTARE E PANAIRIT DHE VENDI
 • 08 Maj 2018 Ora: 10:00
 • Pallati i Rinisë Rr. Luan Haradinaj pn, 10000 Prishtinë
 • DATA E HAPJES SË PANAIRIT
 • 08 Maj 2018
 • 09 Maj 2018
 • 10 Maj 2018
 • KOHA E HAPJES SË PANAIRIT
 • E martë 10:00 - 18:00
 • E mërkure 10:00 - 18:00
 • E enjte 10:00 - 18:00

Orari i panairit për ekspozues

 • VENDOSJA E EKSPOZUESVE
 • 06 - 07 Maj 2018 08:00 - 20:00
 • Pallati i Rinisë Rr. Luan Haradinaj pn, 10000 Prishtinë
 • HAPJA ZYRTARE DHE KOHA E PANAIRIT
 • 08 Maj 2018 Time: 10:00
 • 08 Maj 10:00 - 18:00
 • 09 Maj 10:00 - 18:00
 • 10 Maj 10:00 - 18:00
 • TËRHEQJA E EKPOZUESVE
 • 10 Maj 2018 pas orës 18:00
 • 11 Maj 2018 08:00 - 20:00