Pse të ekspozoni në panairin EXPOKOS?

Biznese Ndërkombëtare

EXPOKOS është ngjarja më e rëndësishme në Ballkanin Perëndimor

Takime B2B

EXPOKOS është kthyer në eventin më të rëndësishëm biznesor në Ballkanin Perëndimor sepse ofron një mundësi e veçantë të rritjes së bizneseve. E shoqëruar me konferencën shtesë të fokusuar në ndërmarrjet e Ballkanit Perëndimor, e cila garanton vëmendje të mëtejshme dhe praninë e vizitorëve të shumtë, ai kthehet në panair të nivelit ndërkombëtar që garanton cilësi dhe efikasitet.

Shërbimi B2B

Nëpërmjet shërbimit tonë 365 ditë Business-to-Business, ne ofrojmë përkrahje për ekspozuesit tonë në mënyrën më efikase të mundshme duke ju ndihmuar të gjejnë partnerë serioz afarist në Kosovë dhe në shtetet e saj fqinje.

Të gjitha kompanitë të cilat regjistrohen si ekspozues brenda afatit për edicionin e 23-të të panairit EXPOKOS, që do të mbahet me 15-16 Maj 2024 në Prishtinë, do të përfitojnë nga shërbimi jonë B2B në baza ditore, pa pagesë për një periudhë një vjeçare.

Kompanitë të cilat rezervojnë stendën sot, do të përfitojnë nga shërbimi jonë B2B, e cila do të ju shërbejë në gjetjen e partnerëve ideal nesër.

Zgjerimi i rrjetit

Komunikim dhe ndërveprim interaktiv ndërmjet ekspozuesëve dhe vizitorëve profesional – duke përfshirë persona të nivelit vendimmarrës.

Adresimi i çështjeve me ndikim global

Vështrime mbi sfidat e ndryshimit klimatik, energjisë së ripërtëritshme, transformimit digjital të sektorit të ndërtimit, sigurisë dhe mbrojtjes.

Aktivitetet Paralele

Sesione profesionale dhe informative biznesore: B2C, B2B, B2G, seminare, punëtori, konsulencë biznesi, ligjërata dhe prezantime nga profesionistët të përfshirë në fushat e ndërtimit, energjisë dhe patundshmërisë.

Si të jeni ekspozues në Panairin Expokos?

Për të qenë Ekspozues në panairin e EXPOKOS ju lutem na kontaktoni

Na kontaktoni

Platforma B2B

Për të pranuar shërbime të Platformës B2B, ju lutem plotësoni formën:

Edicioni i Kaluar i Panairit EXPOKOS 2023

Statistika nga edicioni i 22-të:

155

Numri i ekspozuesëve vendor

120

Numri i ekspozuesëve të huaj

14

Kompani të përfaqësuar

Origjina e ekspozuesëve:

Origjina e Ekspozuesve: Kosovë, Shqipëri, Maqedoni e Veriut, Kroaci, Slloveni, dhe Greqi.

Informata mbi vizitorët:

Vizitorë Vendor Numri Vizitorë të huaj Numri
Vizitorë Profesional 10,800 Vizitorë Profesional 2,300
Vizitorë të përgjithshëm 2,600 Vizitorë të përgjithshëm 430
Numri total i vizitorëve vendor 13,400 Numri total i vizitorëve të huaj 2,730

Total Vizitorët (Vendor dhe të huaj): 16,130

Origjina e vizitorëve:

Kosova, Shqipëria, Maqedonia e Veriut, Turqi, Mali i Zi, Slloveni, Greqia, Italia, Gjermania, Republika Çeke.

Mbështetje Institucionale

Lista e ekspozuesve të edicioneve të kaluara

 • AS-TERMKosova
 • BITERRA d.o.o.Sllovenia
 • BeselicaKosovo
 • BCCK-British Chamber of Commerce in KosovoKosovo
 • BTP HOLDINGKosovo
 • ContourGlobalUSA
 • Dragaj GroupKosovo
 • Embassy of the Czech Republic in KosovoCzech Republic
 • Euro BllokKosovo
 • EvropaKosovo
 • Wood Biomass (Pellet)Kosovo
 • EnradKosovo
 • Wood Biomass (Stoves)Kosovo
 • ‘’Enha Profile’’ SH.P.KKosovo
 • ELEN N.T.SH.Kosovo
 • Renewable Energy (Solar)Kosovo
 • ElumatecKosovo
 • Fatih Polyester Ltd. Sti.Turkey
 • FERPLASTKosovo
 • Fiber Glass KosovaKosovo
 • InsulationKosovo
 • German PlastKosovo
 • GET Group LLCKosovo
 • Renewable Energy (Solar)Kosovo
 • Green SteamKosovo
 • Energy EfficiencyKosovo
 • Hekurudhat e Kosovës - Trainkos Sh.A.Kosovo
 • Hoşseven AŞ.Turkey
 • Ircon, s.r.o.Czech Republic
 • I.XH.E.M ParafabrikatAlbania
 • Izolimi PlastKosovo
 • Plastic RecyclingKosovo
 • IMK PIPE FACTORY L.L.C.Kosovo
 • Jaha ENERGYKosovo
 • Renewable Energy (Solar)Kosovo
 • Kompania e Sigurimeve "Siguria"Kosovo
 • KITKosovo
 • Renewable Energy (Solar)Kosovo
 • KAMARIDIS GLOBAL WIRE S.A.Greece
 • LIFT KOSKosovo
 • MMPH - Minisry of Environment and Spatial PlanningKosovo
 • M SoraSllovenia
 • MABETEX GROUPKosovo
 • Mabco ConstructionKosovo
 • Media MarketingKosovo
 • Machinery ParkGermany
 • ‘’MECATYP-KS’’ SH.P.KKosovo
 • M-TechnologieKosovo
 • NPSH Elektro Montimi-AllocacocKosovo
 • Orient Kosova Sh.p.kKosovo
 • Glass RecyclingKosovo
 • OeKG (Österreichisch-Kosovarische Gesellschaft)Austria
 • OSA TermosistemKosovo
 • Energy Efficiency/SolarKosovo
 • Put InženjeringSerbia
 • Procredit BankKosovo
 • PROVOD - Engineering company, LtdCzech Republic
 • Rotary Club Prishtina InternationalKosovo
 • Real Group SH.P.KKosovo
 • REKO PRAHA, a.s.Czech Republic
 • "R.U.B." shpkKosovo
 • StagovaKosovo
 • Tyre and Rubber RecyclingKosovo
 • SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIAKosovo
 • Siltek s.r.oCzech Republic
 • Swiss Diamond HotelKosovo
 • TopolWater, s.r.o.Czech Republic
 • TENDA 3Kosovo
 • USAID| EMPOWER Private SectorKosovo
 • Thes AriKosovo
 • Wood Biomass (PelletKosovo
 • Biometal S.A.Bulgaria
 • Ermak Beton LTD. CO. Istanbul/TurkiyeTurkey
 • Lexalko shpkAlbania
 • SKK GERMAN DEVELOPERS COMPANYKosovo
 • Albkos InternationalKosovo
 • KURUM INTERNATIONAL Sh.A.Turkey
 • Selmani shpkAlbania
 • F&M ReklamaAlbania
 • NEXECroatia
 • Energyteam & LeonardoItaly
 • PROTECKosovo
 • Mane TCIAlbania
 • KAMARIDIS GLOBAL WIRE SAGreece
 • Dula engineering - WolfKosovo
 • Celamicarte ItaliaAlbania
 • Fral 2000Albania
 • GET Group LLCKosovo
 • NTSH ElektraKosovo
 • Agjensia UniversalAlbania
 • Tirana Expo CentreAlbania
 • PIXIEKosovo
 • META-PLAST d.o.o.Croatia
 • Tobler SkeleKosovo
 • Kebe SAKebe SA
 • Autoriteti Portual DurresAlbania
 • EskoAlbania
 • Co-exibitor: Atlas CopcoAlbania
 • Co-exibitor: XylemAlbania
 • Co-exibitor: EnerpacAlbania
 • Co-exibitor: Miller KipperAlbania
 • Hoti DeceunickKosovo
 • Co-exibitor: C-GlassKosovo
 • Co-exibitor: EnerLux windows and doorsKosovo
 • Vëllezërit PaqariziKosovo
 • Leonardo Componenti per L'ediuziaKosovo
 • Geman LiftsGreece
 • Dellis Elevators SAGreece
 • ATB Sever Mak dooelMacedonia
 • Co-exibitor: SchorchMacedonia
 • Co-exibitor: SchorchMacedonia
 • Co-exibitor: ATB MorleyMacedonia
 • Co-exibitor: Brook CromptonMacedonia
 • Co-exibitor: Tamal SaMacedonia
 • Co-exibitor: ATB FODMacedonia
 • AlbasolarSwitzerland
 • Metal Product Nef-CoAlbania
 • AustrothermSerbia
 • N.P.SH.ParadisoKosovo
 • Co-exibitor: MarazziKosovo
 • Co-exibitor: SilestoneKosovo
 • Co-exibitor: DektonKosovo
 • Co-exibitor: AntoliniKosovo
 • Co-exibitor: QuarellaKosovo
 • Co-exibitor: HatriaKosovo
 • Co-exibitor: Pozzi - GinoriKosovo
 • Co-exibitor: GlassKosovo
 • Co-exibitor: PainiKosovo
 • Co-exibitor: ZehenderKosovo
 • Co-exibitor: TorgglerKosovo
 • Co-exibitor: BonominiKosovo
 • Co-exibitor: 2.BKosovo
 • Co-exibitor: CristinaKosovo
 • Vagalat sh.p.k.Albania
 • MobitalivaloniKosovo
 • Perimetre SaFrance
 • Nita PlastKosovo
 • TermopanKosovo
 • ProfixKosovo
 • DekosKosovo
 • ExpanKosovo
 • EuronormaKosovo
 • MacLineHungary
 • HebeprofiAustria
 • Krause kftHungary
 • Lucite InternationalAlbania
 • ZinkunieKosovo
 • Hungarian Investment and Trade Agency (HITA)Hungary
 • Krause Ltd.Hungary
 • Szeplast Plc.Hungary
 • Anta&Antal Ltd.Hungary
 • SapiRoll Ltd.Hungary
 • Tust Hungary Plc.Hungary
 • Intermos Ltd.Hungary
 • Isoplus Ltd.Hungary
 • Pappas AshensorGreece
 • Lim - EmAlbania
 • Arching Plus sh.p.k.Kosovo
 • Telegrafi sh.p.k.Kosovo
 • Zeri sh.p.k.Kosovo
 • Elumatec sh.p.k.Kosovo
 • Dhoma Ekonomike e Grave të KosovësKosovo
 • LitecKosovo
 • Behari sh.p.k.Kosovo
 • Oda Ekonomike Gjermano - KosovareKosovo
 • British Chamber of Commerce KosovoKosovo
 • Emco sh.p.k.Albania
 • Andi SolarKosovo
 • Expo Partner sp.z.o.o.Poland
 • CovalPoland
 • Croatian Chamber of EconomyCroatia
 • METALSKA INDUSTRIJA VARAŽDIN d.d.Croatia
 • BOR – PLASTIKA d.o.o.Croatia
 • Co-Exibitor:TekoCroatia
 • Co:Exibitor:ToroCroatia
 • Co-exibitor:Clear FoxCroatia
 • HIDROIZOLACIJA KATRAN d.o.oCroatia
 • ProAkustikCroatia
 • Co-exibitor: RH-MupCroatia
 • Co-exibitor: Axis CommunicationsCroatia
 • GENESIS d.o.o.Croatia
 • Co-exibitor: DurmaCroatia
 • Co-exibitor: AjanCroatia
 • Co-exibitor: Jouanel IndustriesCroatia
 • BRANA d.o.o.Croatia
 • Co-exibitor: DMSCroatia
 • Glas CeyssensBelgium
 • DeceuninckBelgium
 • Advantage AustriaAustria
 • AGRU Kunststofftechnik GmbHAustria
 • AL-Ko Kober GmbHAustria
 • ANDRITZ HYDRO GmbHAustria
 • Christine Berger GmbH - B 2000Austria
 • Doppelmayr Seilbahnen GmbHAustria
 • HOECHTL & PARTNER GMBHAustria
 • Komptech GmbHAustria
 • Lenze Antriebstechnik GmbHAustria
 • Trelleborg Sealing Solutions Austria GmbHAustria
 • Tschann Nutzfahrzeuge GmbhAustria
 • Austrian Embassy, Commercial SectionAustria
 • Awex-Wallonia Foreign Trade and Investment AgencyBelgium
 • Pegase EnvironnementBelgium
 • a-UlaBBelgium
 • UniversoilBelgium
 • SALTAS FURNITUREGreece
 • PROTEAS-PAPAIOANNOY BROS S.A.Greece
 • ROKA REFRACTORIESGreece
 • PANTELAKIS BROS-I.FOTIADISGreece
 • VELLIS CHEMICALS - CH. VELLIS & CO. E.E.Greece
 • "VIOBRASS" ZOUBOULIS NIKOLAOSGreece
 • KLIMALINK KARAKASISGreece
 • D. TSOUREKTSIDIS A. O.E.Greece
 • Tsiolis CranesGreece
 • Oscar SAGreece
 • StorageGreece
 • TETRALUX CO.Greece
 • OLYMPIA ELECTRONICSGreece
 • BIOBLOCK S.AGreece
 • STAVRIANOS S.A.Greece
 • BAROK Aspa Kalesi & Co.Greece
 • EUROCO S.A.Greece
 • HELLAS STONES GAGOS BROSGreece
 • SAKELLARIOU ASTERIOS-VIOLACGreece
 • Chamber of LarissaGreece
 • TCCI - THESSALONIKI CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRYGreece
 • Confederation of Industry of Czech RepublicCzech Republic
 • Gapa Mb s.r.o.Czech Republic
 • Prodeco a.s.Czech Republic
 • Gebr.Ostendorf - OSMA zpracovani plastu s.r.o.Czech Republic
 • Merko CZ a.s.Czech Republic
 • Egem s.r.o.Czech Republic
 • Ferrit s.r.o.Czech Republic
 • ModikovCzech Republic
 • MladostSerbia
 • BekamentSerbia
 • GerardSlovenia
 • Ahi RoofingSlovenia
 • Hungarian Investment and Trade AgencyHungary
 • VTG COMPANY” L.T.D.Hungary
 • MASTERPLAST NYRT.Hungary
 • Isoplus Távhővezetékgyártó Kft.Hungary
 • Sol-T-erv Kft.Hungary
 • ELZETT CERTA Kft.Hungary
 • SapiRoll Kft.Hungary
 • Secon Bt.Hungary

më shumë...

Orari i panairit për ekspozues

 • Vendosja e ekspozuesve
 • 13 Maj 2024 15:00 – 20:00
 • 14 Maj 2024 08:00 – 20:00
 • Prishtina, Kosova
 • Hapja zyrtare dhe Koha e hapjes së Panairit
 • 15 Maj 2024 ceremonia e hapjes ora 11:00
 • 15 Maj 2024 10:00 – 18:00
 • 16 Maj 2024 10:00 – 18:00
 • Tërheqja e Ekspozuesve
 • 16 Maj 2024 pas orës 18:00