Na kontaktoni

Organizator i Panairit

CEO shpk Congress & Event Organization

Adresa

Rr. Emrush Miftari, Nr. 12, Lagjja Velania 10000 Prishtinë, Kosovë

Na telefononi

T: +383 (0) 38 516 013 F: +383 (0) 38 516 012

M: +383 44 177832 & +383 44 208446

Email

info@ceokos.com

Web

www.ceokos.com

Na Shkruani

Orari i panairit për vizitorë

 • HAPJA ZYRTARE E PANAIRIT DHE VENDI
 • 17 Tetor 2018 Ora: 10:00
 • Pallati i Rinisë Rr. Luan Haradinaj pn, 10000 Prishtinë
 • DATA E HAPJES SË PANAIRIT
 • 17 Tetor 2018
 • 18 Tetor 2018
 • 19 Tetor 2018
 • KOHA E HAPJES SË PANAIRIT
 • E mërkurë 10:00 - 16:00
 • E enjte 10:00 - 16:00
 • E premte 10:00 - 16:00

Orari i panairit për ekspozues

 • VENDOSJA E EKSPOZUESVE
 • 16 - 17 Tetor 08:00 - 20:0
 • Pallati i Rinise Str. Luan Haradinaj, Prishtine
 • HAPJA ZYRTARE DHE KOHA E PANAIRIT
 • 17 tetor 2017 10:00
 • 17 tetor 10:00 - 18:00
 • 18 tetor 10:00 - 18:00
 • 19 tetor 10:00 - 18:00
 • TËRHEQJA E EKPOZUESVE
 • 19 tetor 2017 pas orës 18:00
 • 20 tetor 2017 08:00 - 20:00