Pse ta vizitoni panairin Agrokos?

 • Për të provuar ushqime dhe pije speciale
 • Për të degustuar verëra të veçanta
 • Për ta vizituar sektorin e produkteve BIO
 • Për ti blerë të gjitha këto me çmim promocional
 • Për ti parë risitë e fundit në komplet industrinë e Agrobiznesit
 • Për të krijuar kontakte
 • Për të krahasuar oferta
 • Për tu takuar me personat e përgjegjës të kompanive
 • Për të bërë biznes me efektshmërinë më të lartë

Panairi AGROKOS ju ofron vizitorëve të vet një platformë rrjetëzimi për 365 ditë, e cila ju mundëson gjatë tërë vitit për ti gjetur kontaktet apo për të organizuar takime me partnerë bashkëpunues. Ndjehuni të lirë të na kontaktoni dhe ekspertet tanë do ju asistojnë në nivelin më të lartë profesional.

Regjistrohu Online

Për ti marrë çdo herë informatat më të reja rreth PANAIRIT AGROKOS ju lusim që të regjistroheni si vizitorë.

Akomodimi

Orari i panairit për vizitorë

 • HAPJA ZYRTARE E PANAIRIT DHE VENDI
 • 16 Tetor 2024 Ora: 11:00
 • Prishtinë, Kosovë
 • DATAT E HAPJES SË PANAIRIT
 • 16 Tetor 2024
 • 17 Tetor 2024
 • KOHA E HAPJES SË PANAIRIT
 • E merkurë 10:00 - 18:00
 • E enjte 10:00 - 18:00