Pse të ekspozohet në panairin Agrokos?

Biznese Ndërkombëtare

Ushqim Tradicional

Takime b2b

CEO tashmë ka lansuar një platformë B2B për 365 ditë, ekskluzivisht për ekspozuesit e saj, platformë e cila do të ndihmojë të gjitha bizneset të zgjerojnë tregun e tyre brenda vendit dhe të gjejnë partnerë jashtë vendit.

Mënyra më e efikase për të gjetur partnerët më të mirë të mundshëm të biznesit në Kosovë dhe në vendet fqinje, është të përdorni platformën tonë të re falas të quajtur 365 Days B2B, e cila do të jetë pjesë e këtij panairi për herë të parë në historinë tonë të panaireve.

Të gjitha kompanitë pjesëmarrëse që rezervojnë brenda afatit stendën e tyre për edicionin e 24-të të Panairit Ndërkombëtar të Agrobiznesit "AGROKOS", i cili mbahet me 16 - 17 Tetor 2024 në Prishtinë, do të përfitojnë shërbimin B2B për një vit pa pagesë.

Rezervoni stendën dhe shfrytëzoni mbështetjen e ekipit tonë në gjetjen e partnerëve më ideal të biznesit.

AGROKOS 202$ mirëpret kompani nga shumë vende të botës, të gjithë të mbledhur rreth qëllimeve të përbashkëta - krijimin e bashkëpunimeve të reja dhe zgjerimin e tregut për produktet e tyre.

Si të jeni ekspozues në Panairin Agrokos?

Për të qenë Ekspozues në panairin AGROKOS ju lutem na kontaktoni

Na kontaktoni

Platforma B2B

Është platformë e cila do të ndihmojë të gjitha bizneset të zgjerojnë tregun e tyre brenda vendit, dhe të gjejnë partnerë jashtë vendit.

Mënyra më e efikase për të gjetur partnerët më të mirë të mundshëm të biznesit në Kosovë dhe në vendet fqinje, është të përdorni platformën tonë të re falas të quajtur 365 Days B2B, e cila do të jetë pjesë e këtij panairi për herë të parë në historinë tonë të panaireve. Vetëm kompanitë pjesëmarrëse do të përfitojnë shërbimin B2B për një vit pa pagesë.

Edicioni i kaluar i Panairit AGROKOS 2023

Statistika nga edicioni i kaluar 2023

143

Numri i ekspozuesëve vendor

27

Numri i ekspozuesëve të huaj

170

Numri total i ekspozuesëve

Origjina e ekspozuesëve:

Kosovë, Shqipëri, Mali i Zi, Bosnja dhe Hercegovina, Itali, Gjermani

Informata mbi vizitorët:

Vizitorë Vendor Numri Vizitorë të huaj Numri
Vizitorë Profesional 7032 Vizitorë Profesional 1512
Vizitorë të përgjithshëm 1242 Vizitorë të përgjithshëm 64
Numri total i vizitorëve vendor 8274 Numri total i vizitorëve të huaj 1576

Total Vizitorët (Vendor dhe të huaj): 9850

Origjina e vizitorëve:

Shqipëri, Maqedoni e Veriut, Kosovë, Mali i Zi, Kroaci, Slloveni, Serbi, Greqi, Turqi, Itali, Bosnje dhe Hercegovinë, Gjermani, Francë

Mbështetjet Institucionale në vitet e kaluara

Lista e ekspozuesve te edicioneve te kaluara

 • Centro Edilizia MimosaItaly
 • ARCA IMMOBILIARE S.R.L.Italy
 • PISANA srlItaly
 • SINERFOODItaly
 • SATURNIA PICTURES S.R.L.Italy
 • M & T COMMERCE S.R.L.Italy
 • LA VALLE Soc. Coop.Italy
 • GREATE TRADING S.R.L.Italy
 • GOURMET & CO S.R.L.Italy
 • ETS SRLItaly
 • EPIC SRLItaly
 • EMME FOOD srlItaly
 • ED FOOD SRLItaly
 • Agrimatco Kosovo L.L.C.Kosova
 • AgroWeb.orgAlbania
 • ALBINSPEKTKosova
 • AgrocelinaKosova
 • BIG DUTCHMAN INTERNATIONAL GmbHSerbia
 • BOM TRADE d.o.oSerbia
 • Bujqesia.orgKosova
 • Chamber of Economy of BiHBiH
 • GALEB METAL PACKSerbia
 • IndeksonlineKosova
 • IPSIAItaly
 • KEP TRUSTKosova
 • LETAČ PREFABRIKACIJA d.o.oSerbia
 • NektarKosova
 • N.P.T. A-Beo4Serbia
 • NTSH JONATHANKosova
 • POLLINO PLAST d.o.oSerbia
 • Pixie GroupKosova
 • Rural Development Network of the Republic of MacedoniaMacedonia
 • Herti- MBulgaria
 • Rapak ADBulgaria
 • ArtemisBulgaria
 • Teknik PlastikTurkey
 • Pinar Sut Mamulleri San.A.S.Turkey
 • Pigo sirItaly
 • LabneTurkey
 • BaltikTurkey
 • SoleliTurkey
 • CocukTurkey
 • GurmeTurkey
 • RulopakTurkey
 • Paccor Turqi Abalaj San.a.sTurkey
 • Elkos GroupKosovo
 • Oda Ekonomike e Malit të ZiMontenegro
 • Aksular GroupTurkey
 • Mangal keyfiTurkey
 • Coffeeland LtdGreece
 • Lemon juiceGreece
 • Vardarska DolinaMacedonia
 • VranacMacedonia
 • Tikves VineryMacedonia
 • Vita Nova - Za MaqedoniMacedonia
 • Intrama KosovëKosovo
 • Kep - TrustKosovo
 • Bartlink ltdBulgaria
 • A-Beo 4Kosovo
 • BivodaSerbia
 • Thermo Hran EngineeringBulgaria
 • NetafimBulgaria
 • Nabko Holding GroupBulgaria
 • PBDASerbia
 • FontanaSerbia
 • MoravkaSerbia
 • NutrikoSerbia
 • DodaSerbia
 • Agrol d.o.o.Serbia
 • KristalMacedonia
 • Kiro DandaroMacedonia
 • FlexografKosovo
 • Duru Bulgur GidaTurkey
 • Memisoglu Tarim Urunleri Tic.Ltd.Sti.Turkey
 • Doga FuarTurkey
 • AgriBauKosovo
 • AgriBau / Co-Exhibitor: SIPKosovo
 • AgriBau / Co-Exhibitor: TumosanKosovo
 • AgriBau / Co-Exhibitor: AlplerKosovo
 • AgriBau / Co-Exhibitor: Minos agriKosovo
 • AgriBau / Co-Exhibitor: Dongfeng BrandKosovo
 • ProCredit BankKosovo
 • Agrodardania sh.p.kKosovo
 • BKT BankKosovo
 • KRONESGermany
 • ClaasGermany
 • KHSGermany
 • Meray NutsGermany
 • Meray Nuts | Co-Exhibitor: Fresh NutsGermany
 • Srpska Fabrika StaklaGermany
 • Banka EkonomikeKosovo
 • Revista EkonomiaKosovo
 • Sinalco KosovaKosovo
 • Getrinke VrellaKosovo
 • Biokom LLCKosovo
 • BPB BankKosovo
 • Laberion sh.p.kKosovo
 • Laberion sh.p.k | Co-Exhibitor: DonaKosovo
 • Laberion sh.p.k | Co-Exhibitor: EksKosovo
 • Finca KosoveKosovo
 • Privreda Komora Crna GoraMontenegro
 • Mesna Industria GoranovicMontenegro
 • Pixie GroupKosovo
 • AtlanticBulgaria
 • Nesi-5 L.t.d.Bulgaria
 • Raiffeisen BankKosovo
 • EPI shpkKosovo
 • Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Kosovo RuralKosovo
 • N.P.T. MekaKosovo
 • FrutexKosovo
 • Deco - LineKosovo
 • Deco - Line | Co-Exhibitor: JadeKosovo
 • Deco - Line | Co-Exhibitor: NescafeKosovo
 • Deco - Line | Co-Exhibitor: NesteaKosovo
 • Deco - Line | Co-Exhibitor: MaggiKosovo
 • Deco - Line | Co-Exhibitor: KnorrKosovo
 • Deco - Line | Co-Exhibitor: LiptonKosovo
 • Anda WaterKosovo
 • VideojetSerbia
 • WillettSerbia
 • SafelineSerbia
 • EtipackSerbia
 • DatamaxSerbia
 • ZumbachSerbia
 • DyniscoSerbia
 • VelickovicSerbia
 • KEP TrustKosovo
 • ElmedKosovo
 • Elmed Co-Exhibitor: DominoKosovo
 • Elmed Co-Exhibitor: ToshibaKosovo
 • Elmed Co-Exhibitor: CollamatKosovo
 • Elmed Co-Exhibitor: FT SystemKosovo
 • Elmed Co-Exhibitor: LockKosovo
 • Elmed Co-Exhibitor: ArmorKosovo
 • Elmed Co-Exhibitor: WiedenbachKosovo
 • Elmed Co-Exhibitor: TelesisKosovo
 • Elmed Co-Exhibitor: SismaKosovo
 • Horeca ServiceKosovo
 • Horeca Service | Elmed Co-Exhibitor: Kimbo CaffeKosovo
 • IntervaliKosovo
 • Gazeta ZëriKosovo
 • PestovaKosovo
 • Co-Exhebitor: Vipa ChipsKosovo
 • Co-Exhebitor: Pommes FritesKosovo
 • AgrocoopKosovo
 • Shpresa e LlapitKosovo
 • Shoqata FatjonaKosovo
 • MOEKosovo
 • Co-Exhibitor: FrutomaniaKosovo
 • Kroacin Chamber of CommerceCroatia
 • Real GroupKosovo
 • HaxhijahaKosovo
 • Bodrumi i VjetërKosovo
 • Farmers AssociationKosovo
 • Co-Exhibitor: ProdhimiKosovo
 • Hugos BeerKosovo
 • Stone CastleKosovo
 • VipavaSlovenia
 • DitaBosnia and Herzegovina
 • VioletaBosnia and Herzegovina
 • KandidCroatia
 • IskraSlovenia
 • Swisslion AgroplodMacedonia
 • RiscossaItaly
 • GllarevaKosovo
 • TM InoxBulgaria
 • BeoinoxSerbia
 • MbattistaItaly
 • BBF CompanyKosovo
 • BBF Company | Co-Exhibitor: La frutta – KosovaKosovo
 • BBF Company | Co-Exhibitor: Big Eagle – KosovaKosovo
 • BBF Company | Co-Exhibitor: Cola Kosovare – KosovKosovo
 • BBF Company | Co-Exhibitor: Pitt Bull – KosovaKosovo
 • BBF Company | Co-Exhibitor: Piko Cola – KosovaKosovo
 • APPKKosovo
 • Pigo SRLItaly
 • AlbujiAlbania
 • Kiro DandaroMacedonia
 • Fan TvKosovo
 • Manuel CaffeItaly
 • TelegrafiKosovo
 • Krusha e MadheKosovo
 • N.T.P. NatyraKosovo
 • Uka KomerceKosovo
 • KondiufruitBulgaria
 • Pula FKosovo
 • ShtoguKosovo
 • SejegaAlbania
 • AHKGermany
 • Urban DistributionAlbania
 • InfosotKosovo
 • Swiss CaffeKosovo
 • Abi sh.p.kKosovo
 • Lulishtja AgrocoopKosovo
 • Frutat e KosovesKosovo
 • DukatCroatia
 • PodravkaCroatia
 • HGKCroatia
 • TIM ZipCroatia
 • OsjeckoCroatia
 • EHWAlbania
 • QafshtamaAlbania
 • Medic ALAlbania
 • KAONAlbania
 • KorcaAlbania
 • Lim-PlastSerbia
 • Birra TiranaAlbania
 • TurkovicBosnia and Herzegovina
 • Herzegovina VinoBsonia and Herzegovina
 • Trsnicarska Zadruga VrhpoljeSlovenia
 • SemenarnaSlovenia
 • Mini GO d.0.oSlovenia
 • Agro Group FaunaKosovo
 • Biokom Trend DooelMacedonia
 • Koglast Grosuplje d.d.Slovenia
 • Superior SeedsSerbia
 • IpsiaRoma, Italy
 • Agro CelinaKosovo
 • Nektar- Kooperativa BujqësoreKosovo
 • KEP-Financial InstitutionKosovo
 • Finca-Microfinancial InstitutionKosovo
 • IFANTISGreece
 • LufraAlbania
 • GEAGermany
 • Doner KosovaKosovo
 • AgroConAlbania
 • Banka Për BiznesKosovo
 • Banka Kombtare TregtareAlbania
 • IpkoKosovo/Slovenia
 • KrinaBulgaria
 • Subashi-MarikajAlbania
 • Food GradeKosovo
 • LagaroneBulgaria
 • Storact GroupGreece
 • PassifloraBulgaria
 • Pixie GroupKosovo
 • Indeks OnlineKosovo
 • Bartlink International LTDBulgaria
 • GogicKosovo
 • Cobo WineryAlbania
 • Tre PharmKosovo
 • Ambalazni Servis d.o.o.Macedonia
 • EmonaKosovo
 • BukovacaKosovo
 • Laki TradeKosovo
 • Betco Dis Tic.LTD. STITurkey
 • VilametKosovo
 • Ekopatent d.o.oMacedonia
 • MatejaKosovo
 • Farma MiodragKosovo
 • Farma RudineKosovo
 • PG MilutinovicKosovo
 • Agro ZapisKosovo
 • VitakovoKosovo
 • Milk-KosKosovo
 • Farma LakiKosovo
 • Agro BiznisKosovo
 • KovobelCzech Republic
 • Zavicajna RakijaKosovo
 • Albi CommerceKosovo
 • Dejo MedKosovo
 • Lukova-JonAlbania
 • Farma MilosavljevicKosovo
 • Invest MaqedoniInvest Maqedoni
 • Mitro SampinjoniKosovo
 • Ujë I Ftohtë TepeleneAlbania
 • PP BrezaKosovo
 • Kosmonte FoodsKosovo
 • Farma StanisaKosovo
 • PG Veljko BozovicKosovo
 • PremovicKosovo
 • Ledmarke L.T.D.Albania
 • Radosavljevic DOOKosovo
 • Mlekara LjinKosovo
 • Dhërmiu Olive OilAlbania
 • PP NevenKosovo
 • BANESTAMacedonia
 • Farma JoksimovicKosovo
 • KRK-Kreditimi Rural i KosovësKosovo
 • Pylli i Arinjëve PrishtinaKosovo
 • ManaferraKosovo
 • Rotary Club Prishtina InternationalKosovo
 • Sani Aqua BrezaKosovo
 • P.P.Brendi-COKosovo
 • P.T.P. Eko SijakKosovo
 • Sarski RojKosovo
 • Sarka MalinaKosovo
 • Udruzenje KodKosovo
 • Bikom L.L.C.Kosovo
 • Capital ConceptKosovo
 • MatiKosovo
 • NTP AgroteknikaKosovo

më shumë...

Orari i panairit për ekspozues

 • VENDOSJA E EKSPOZUESVE
 • 14 Tetor 15:00 - 21:00
 • 15 Tetor 08:00 - 20:00
 • Prishtinë, Kosovë
 • HAPJA ZYRTARE DHE KOHA E PANAIRIT
 • 16 Tetor 2024 ceremonia e hapjes 11:00
 • 16 Tetor 10:00 - 18:00
 • 17 Tetor 10:00 - 18:00
 • TËRHEQJA E EKPOZUESVE
 • 17 Tetor 2024 pas orës 18:00