Arkiva

Këtu mund të gjeni informacione mbi edicionet e kaluara.

Arkiva nga edicionet e kaluara

Edicioni i kaluar i Panairit të Turizmit dhe Sportit 2023

Edicioni i kaluar i Panairit të Turizmit dhe Sportit 2022

Edicioni i kaluar i Panairit të Turizmit dhe Sportit 2018

Edicioni i kaluar i Panairit të Turizmit dhe Sportit 2017