Pse të ekspozohet në panairin e Turizmit dhe Sportit?

PANAIR NDERKOMBETAR

ATRAKSIONE TURISTIKE

BASHKPUNIME AFARISTE

Kompania CEO, lidere për organizim te panaireve dhe njëherit e vetmja kompani e certifikuar ndërkombëtarisht nga organizata botërore e panaireve UFI , tashmë 15 vite me radhë ka ndikuar në zhvillimin sistematik të turizmit përmes këtij panairi, duke qenë aktiviteti me i rëndësishëm në regjion për promovim të turizmit të vendit dhe të rajonit.

Gjatë dy ditëve ky edicion i Panairit të Turizmit dhe Sportit prezanton një platformë të përsosur për të shfaqur produktet dhe shërbimet tuaja për komunitetin e tregtisë globale të udhëtimit, me një mundësi të artë për të bërë biznes dhe shitje direkte me mbi 12,000 vizitorë, duke përfshirë blerësit ndërkombëtarë dhe vendas e gjithashtu edhe profesionistët.

Ky është një rast ideal për t'u takuar dhe krijuar rrjet me vendimmarrësit kryesorë nga hotelet dhe vendpushimet, agjencitë e udhëtimit, planerët dhe operatorët turistikë të cilët shërbejnë në turizëm brenda dhe jashtë vendit.

Si të jeni ekspozues në Panairin e Turizmit dhe Sportit?

Për të qenë Ekspozues në panairin e Turizmit dhe Sportit ju lutem na kontaktoni

Na kontaktoni

Platforma B2B

Për të qenë pjese e platformës B2B për 365 ditë ju lutem shënoni të dhënat

Edicioni i kaluar i Panairit të Turizmit dhe Sportit 2018

Statistika nga ediconet e kaluara

8

Countries

70

Number of Exhibitors

9500

Visitors

Mbështetje Institucionale

Orari i panairit për ekspozues

  • Vendosja e ekspozuesve
  • 20 Tetor 2020 08:00 - 20:00
  • Pallati i Rinise Rr. Luan Haradinaj, Prishtine
  • Hapja zyrtare dhe koha e hapjes së panairit
  • 21 Tetor 2020 ceremonia e hapjes ora 10:00
  • 21 Tetor 2020 10:00 - 17:00
  • 22 Tetor 2020 10:00 - 17:00
  • 23 Tetor 2020 10:00 - 17:00
  • Tërheqja e Ekspozuesve
  • 23 Tetor 2020 18:00 - 21:00