Na kontaktoni

Organizator i Panairit

CEO shpk Congress & Event Organization

Adresa

Rr. Emrush Miftari, Nr. 12, Lagjja Velania 10000 Prishtinë, Kosovë

Na telefononi

T: +383 (0) 38 516 013 F: +383 (0) 38 516 012

M: +383 44 177832 +383 44 208446

Web

www.ceokos.com

Na Shkruani

Orari i panairit për vizitorë

 • HAPJA ZYRTARE E PANAIRIT DHE VENDI
 • 22 Prill 2020 Ora: 10:00
 • Pallati i Rinisë Rr. Luan Haradinaj pn, 10000 Prishtinë
 • DATAT E HAPJES SË PANAIRIT
 • 22 Prill 2020 10:00 - 17:00
 • 23 Prill 2020 10:00 - 17:00
 • KOHA E HAPJES SË PANAIRIT
 • E mërkure 10:00 - 17:00
 • E enjte 10:00 - 17:00

Orari i panairit për ekspozues

 • VENDOSJA E EKSPOZUESVE
 • 21 Prill 2020 08:00 - 20:00
 • Pallati i Rinise Rr. Luan Haradinaj, Prishtine
 • HAPJA ZYRTARE DHE KOHA E HAPJES SË PANAIRIT
 • 22 Prill 2020 ceremonia e hapjes Ora 10:00
 • 22 Prill 10:00 - 17:00
 • 23 Prill 10:00 - 17:00
 • TËRHEQJA E EKPOZUESVE
 • 23 Prill 2020 18:00 - 21:00