Pse të ekspozohet në panairin e Edukimit?

Promovim i Institucionit

Mundësi e shkëlqyer e rekrutimit të studenteve të rinj

Rritja e vetëdijes së aplikanteve mbi brendin i institucionit tuaj anglisht

Promovim i Institucionit tuaj me kosto efektive

Panairi i Edukimit ju ofron një mundësi jashtëzakonisht efektive për të promovuar institucionin e juaj në tregun e Kosovës. Informimi i vazhdueshëm i nxënësve e studenteve, ftuarja në veçanti e nxënësve nga shkollat publike të Komunës së Prishtinës dhe maturanteve nga gjithë Kosova, siguron pjesëmarrje kualitative të vizitorëve/studentëve potencial.

Mundësi e shkëlqyer e rekrutimit të studenteve të rinj

Krijimi i traditës disa vjeçare të panairit të Edukimit, ka rritur besimin tek nxënësit dhe studentet dhe në shumicën e rasteve nxënësit dhe studentet, i drejtohen kompanisë sonë për këshillim, kjo siguron pjesëmarrjen e aplikantëve të kualifikuar dhe mirë-informuar.

Ndërgjegjësim më i mirë për tregun

Duke qenë në kontakt të drejt për drejt me aplikant potencial, dhe duke marrë kërkesat e tyre specifike, institucionet arsimore mund të marrin një ide të qartë mbi tregun e Kosovës, në këtë mënyrë mund të planifikojnë aktivitete të marketingut të sakta dhe shumë të efektshme.

Rritja e vetëdijes së aplikanteve mbi brendin i institucionit tuaj

Kompania jonë vazhdimisht ka marrë informata nga ekspozuesit për rritjen e konsiderueshme të aplikanteve nga Kosova. Shumë studentë tashmë të diplomuar ishin përfaqësues të institucioneve, ku njëkohësisht kanë qenë të gatshëm të ndajnë përvojat e tyre pozitive me studentet/aplikantet e rinj, kështu ata kanë arrit të bëjnë një promovim jashtëzakonisht të besueshëm për institucionin e tyre.

Për nxënës, studentë dhe mësues gjatë këtij edicioni do të ketë prezantime, seminare dhe punëtori të ndryshme me qëllim të ngritjes së kreativitetit dhe zgjerimit të njohurive në fushat e tyre.

Si të jeni ekspozues në panairin e Edukimit?

Për të qenë Ekspozues në panairin e Edukimit ju lutem na kontaktoni

Na kontaktoni

Edicioni i kaluar i Panairit të Edukimit 2019

Statistika nga ediconet e kaluara

13

Countries

58

Organizations and Institutions

13683

Visitors

Mbështetje Institucionale

Lista e ekspozuesve të edicioneve të kaluara

 • University of PrishtinaKosovë
 • The American University in KosovoKosovë
 • State University of Tetova, MacedoniaMaqedoni
 • International Business College Mitrovica (IBCM)Kosovë
 • The University If Sheffield & CITY CollegeGreqi
 • The American University of ThessalonikiGreqi
 • Gulistan Education Center- Turkish collegeKosovë
 • University of New York TiranaShqipëri
 • Ande-LM agency for season employmentShqipëri
 • Army Academy, training department,Kosovë
 • Police School in KosovaKosovë
 • University VictoryKosovë
 • Business & Hotel Management School B.H.M.SZvicër
 • College TempulliKosovë
 • South East European UniversityMaqedoni
 • APPK- Employment promotion AgencyKosovë
 • Printec Academy - Training CenterKosovë
 • Eoffice Prishtina - Training CenterKosovë
 • Oxford Studio- School of Foreign LanguagesKosovë
 • SwisscontactZvicër
 • Universiteti Europian i TiranesShqipëri
 • MEST Danida CooperationDanimarkë
 • Deutsche Gesellschaft für Technische Zusammenarbeit (GTZ)Gjermani
 • UNDPKosovë
 • DVV International- ARKGjermani
 • Norges Vel - Vocational schools in KosovoNorvegji
 • ShMT "Shtjefën Gjeçovi"Prishtina, Kosovë
 • ShMT "Fan S. Noli"Podujevë, Kosovë
 • ShMT "Gani Çavdërbasha"Prizren, Kosovë
 • Shkolla "Bahri Haxha"Vushtrri, Kosovë
 • Shkolla "Arbëria"Gjilan, Kosovë
 • Instalues i ngrohjes dhe KlimatizimitKosovë
 • Instalues i Ujësjellësit dhe KanalizimitKosovë
 • Instalues elektrikKosovë
 • AutomekanikKosovë
 • Firmat ushtrimore për drejtimet: Ekonomi, juridik dhe AgrobiznesKosovë
 • SHM e Bujqësisë "Abdyl Frashëri"Prishtinë, Kosovë
 • Shkolla e Mesme Profesionale "Adem Gllavica"Lipjan, Kosovë
 • Regional Training CenterKosovë
 • Regional Training Center in PrishtinaKosovë
 • Regional Training Center in FerizajKosovë
 • Regional Training Center in PrizrenKosovë
 • Regional Training Center in MitrovicëKosovë
 • Regional Training Center in PejëKosovë
 • Regional Training Center in GjilanKosovë
 • Maharishi University of ManagementSHBA
 • Sustainability Management School (Switzerland)Zvicër
 • International Bookshop AlbaniaShqipëri
 • Hellenic American UniversityGreqi
 • Istanbul Şehir UniversityTurqi
 • Niğde ÜniversitesiTurqi
 • University College ISPEKosovë
 • International Hellenic UniversityGreqi
 • Qendra për Trajnim dhe ZhvillimKosovë
 • Universiteti Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë"Shqipëri
 • HAMK UniversityFinlandë
 • Canadian Institute of Technology - CITShqipëri
 • AAS College - Art & DesingGreqi
 • American Farm School of ThessalonikiGreqi
 • Zagreb School of Economics and ManagementKroaci
 • The American University in CairoEgjipt
 • Kolegji RiinvestKosovë
 • GEA collegeSlloveni
 • Celal Bayar UniversityTurqi
 • Faculty of Social Sciences - University of LjubljanaSlloveni
 • University of UlsterBritani
 • Botschaft der Bundesrepublik Deutschland Pristina (ambasada gjermane)Kosovë
 • GIZ - berufliche BildungGjermani / Kosovë
 • GIZ- GrundschuldbildungGjermani / Kosovë
 • IPS Alumni KosoveGjermani / Kosovë
 • Konrad Adenauer Stiftung (KAS)Gjermani / Kosovë
 • DAAD-Verbindungsbüro PristinaGjermani / Kosovë
 • Sprachlernzentrum Prishtina, Partner des Goethe-InstitutsGjermani / Kosovë
 • Friedrich Ebert ShtiftungGjermani / Kosovë
 • Ost-Ausschuss der Deutschen WirtschaftGjermani / Kosovë
 • Shkolla për të Verbër - Qendra BurimoreKosovë
 • Don BoskoKosovë
 • Mehmet Akif CollegeKosovë
 • Okan UniversityTurqi
 • International Business SchoolHungari
 • Design FactoryKosovë
 • British Faculty of Business - Stafforfshire UnivesityBritani
 • Qendra Evropiane për Arsim Profesional " Qeap Heimerer"Kosovë
 • Epoka UniversityShqipëri

më shumë...

Orari i panairit për ekspozues

 • Vendosja e ekspozuesve
 • 21 Prill 2020 08:00 - 20:00
 • Pallati i Rinise Rr. Luan Haradinaj, Prishtine
 • Hapja zyrtare dhe koha e hapjes së panairit
 • 22 Prill 2020 ceremonia e hapjes ora 10:00
 • 22 Prill 2020 10:00 - 17:00
 • 23 Prill 2020 10:00 - 17:00
 • Tërheqja e ekspozuesve
 • 23 Prill 2020 18:00 - 21:00